cover image

Head of Internal IT

Har du erfaring med ledelse, strategi og organisationsudvikling af IT-afdelinger, og vil du være med til at sikre en robust og skalerbar infrastruktur, der understøtter vores interne processer? Så er det måske dig, vi søger. Vi er lige nu på udkig efter en Head of Internal IT, der har fokus på teknologi, coaching og performance management, og som vil arbejde med moderne softwareløsninger, der bidrager til produktivitet og indsigt på tværs af organisationen.

Din rolle
Som Head of Internal IT er du ansvarlig for driften i afdelingen, og du spiller en central rolle som initiativtager på procesoptimeringer i forretningen. Formålet med vores interne IT-afdeling er at sikre, at vi anvender de mest optimale løsninger til vores udvikling og daglige arbejde, og at vores sikkerhedsniveau afspejler vores størrelse og ansvar. Du kommer til at bidrage til at vi har udarbejdet, godkendt og implementeret en Intern teknologistrategi, der beskriver hvordan vi i fremtiden vil arbejde, og hvilke platforme og værktøjer, der skal benyttes. Du får også ansvaret for at vi har en IT Sikkerhedsstrategi, der beskriver hvordan vi arbejder med IT-sikkerhed.  

Afdelingen består af 8 medarbejdere og du vil referere til vores CFO.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Intern teknologistrategi, herunder Implementering af Modern Workplace løsninger
  • IT Sikkerhedsstrategi, som har til formål at beskytte virksomheden imens vi påvirker vores kollegaers hverdag mindst muligt
  • Procesoptimering i samarbejde med forretningen
  • Drift og optimering af interne systemer, herunder Support, Finans, Data Warehouse, tidsregistrering og testmiljøer
  • Sikre at Intern IT leverer tilgængelighed og performance af interne IT-services på højt niveau 
  • Løbende koordinering med IT-Operations, der drifter vores kunderettede løsninger
     

Hvem er du?
Du har en relevant uddannelse inden for IT eller IT-sikkerhed, og du har erfaring med at arbejde med Scrum. Du har et stort kendskab til Microsoft Product Suite inkl. Office 365 og Azure. Du har erfaring med ledelse, strategi og organisationsudvikling af IT-afdelinger. Det er vigtigt for dig at sætte en klar retning for afdelingen, og du er modtagelig overfor forslag til, hvordan vi skaber bedre løsninger og systemforbedringer.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker  
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS). 

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Great Place to Work har kåret Unik som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

 

Søg stillingen
Stilling
Head of Internal IT
Marcus Fribert Thusgaard
Marcus Fribert Thusgaard
CFO
Tlf.: 39750412