cover image

Studiejob i DataLab

Vi er klar til at udvikle dig, hvis du er klar til at udvikle os!

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Boligsektoren er i en rivende udvikling, og vi har fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores brugere. Det betyder, at de opgaver og projekter du er ansvarlig for, som kommer ud til mennesker, der bruger vores system hver eneste dag.

Hvorfor passer du ind hos os?
Du som udvikler er stolt over det resultat du leverer. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der skaber værdi for vores kunder. Det er egenskaber vi værdsætter højt.
Du er nysgerrig på, hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.
Vi forventer, du er under uddannelse, som datamatiker eller professions bachelor i softwareudvikling.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • C# og SQL
  • GIT
  • Blazor web apps
  • Visual Studio eller VS Code

Bliv del af et stærkt sammenhold
Vi vægter det sociale meget højt. Vi yder allerbedst, når vi trives på vores arbejde og derfor er det vigtigt, at vi husker at ses på og udenfor arbejde. Vi arrangerer ofte afdelingsarrangementer, afholder Code Camps, spiller bordtennis i pausen eller går en tur i frokostpausen.
Med mere end 230 medarbejdere fordelt på tre lokationer, har vi kontorerne fulde af kompetencer indenfor alle tænkelige områder, og vi elsker at lære fra os. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at der altid er én at vende en problemstilling med og få den sparring du har brug.

Når du søger jobbet
Vedhæft gerne relevante projekter når du søger stillingen. Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte afdelingschef Søren Stürup på tlf. 76 42 11 49. 

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
I Vejle i 1985 blev Unik etableret af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratorer og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratorer. 
Fra 2021 står der mere end 230 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg, og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.
Læs mere om Unik som virksomhed 
her

Søg stillingen
Stilling
Studiejob i DataLab
Lokation
Vejle