Køb ind nemt og hurtigt med Bolind i Unik Bolig

I version 2021.2 er Bolind blevet en del af Unik Bolig, så du nemt og hurtigt kan bestille.

Bolind er Danmarks største online butik for boligorganisationer, og nu har vi indgået et samarbejde, så Bolind, fra version 2021.2, også er en naturlig del af det nye ordremodul i Unik Bolig. Du kan nu sammen med Bolind opsætte kontering, så kontering sker i Webshoppen og du ikke behøver at efterbehandle i Unik. Du kan også bestille med Bolind direkte fra Bestyrelsesweb eller Driftweb, og det gælder, uanset hvilken ejendomstype du administrerer.

Når du bestiller i Bolind webshoppen, er prisen du ser, den pris du også får en faktura på. Ingen skjulte gebyrer så den matcher fakturaen du har gjort klar til i systemet, og det betyder du slipper for en manuel godkendelsesproces.

Hvordan kommer jeg igang?

I Unik Bolig kræver det blot en opgradering til version 2021.2, og at I har adgang til Bestyrelsesweb eller Driftsweb. Derudover skal du have en aftale med Bolind for at kunne indkøbe hos dem. Kontakt Claus, så får han dig hurtigt tilmeldt.

Unik bolig

Kontakt Bolind

..for mere information

Hvis du kontakter Claus kan du få mere information og blive tilmeldt Bolind. Hvis du allerede har Bolind, så kontakt din Unik Bolig kontaktperson for at blive opgraderet til version 2021.2 eller tilkøb af Bestyrelsesweb eller Driftweb.

Kontakt

Claus Odsbøl