Afhold digitale afdelingsmøder og generalforsamlinger med Unik Bolig og Assembly Voting

Assembly Voting er Nordeuropas mest benyttede digitale system til online lov- og vedtægtsbestemte valg, som nu tilbydes i samarbejde med Unik Bolig.

Nu kan du afholde online afdelingsmøder og generalforsamlinger med Unik Bolig. Vi har indgået et samarbejde med Assembly Voting, som har udviklet online valgsystemer siden 2001, der er brugervenlige og dokumenteret sikre.

Gennem Unik Bolig kan du tilkøbe “Assembly Conference Voting”, hvor du kan afholde digitale lov- og vedtægtsbestemte afstemninger ved generalforsamlinger, årsmøder og lignende.

Ren digitalt eller kombineret møde

Online systemet gør det muligt at afholde et valg i to formater. Det ene format, hvor det er et rent digitalt møde og alle deltager digitalt. Det andet format er et kombineret møde, hvor man kan afholde det fysiske møde, men samtidig giver deltagerne mulighed for at stemme digitalt hjemmefra. Så uanset om deltagerne sidder i samme rum, hver for sig f.eks. derhjemme eller ønsker at stemme ved fysisk fremmøde, er det en mulighed i disse online møder.

Der er også mulighed for at få video på sine valgmøder. 

Høj sikkerhed og nemt overblik

Du er sikret imod uvelkomne gæster, da møderne blandt andet kun er for indbudte. Alle deltagere bliver tilskrevet en unik valgkode, og de kan kun tilgå ved brug af sikkert login f.eks. NemID. Det betyder ingen kan dele links med uvedkommende, og de vil heller ikke have adgang på anden vis. 

Systemet er også opsat til at holde styr på de indbudtes stemmeret, hvem der kan stemme og hvor meget den enkelte deltagers stemme tæller f.eks. i ejerforeninger som er efter fordelingstal. Og selvfølgelig får du også en oversigt over resultatet, som samtidig gemmes i systemet.

Du får en komplet løsning med opsætning af konferencesystem, tilskrivning af deltagere med valgkode, tilpasning af materialepræsentationer og afstemninger under mødet samt automatisk resultatopgørelse og dokumentation efter hver afstemning.

Mange fordele for både administratorer, bestyrelse og beboere

  • Større deltagelse i møderne
  • Gør det nemmere for beboerne at deltage i den demokratiske proces i foreningen
  • Markant højere stemmeprocent
  • Nemmere for administratoren at holde styr på dokumenter
  • Løsningen er nem at opsætte med udførlige brugervejledninger
  • Fuld og dokumenteret sikkerhed

Hvordan virker det?

Informationerne fra Unik Bolig hentes over i Assembly Votings system, hvor afholdelse af online valget foregår. Deres system virker både på computer, mobil og tablet. 

Løsningen er bygget op om et præsentationsmodul, hvor du kan tilpasse dagsordener, afstemningstemaer mv. og selve afstemningsmodulet. Derudover er der fra deltagernes adgang også et dialogmodul til dialog under mødet.

Efter hver afstemning får du automatisk en resultatopgørelse og dokumentation, så I med det samme har resultatet af afstemningen.

Se herunder hvordan Assembly Conference Voting fungerer, og lidt mere om hvordan man stemmer. Videoerne om Assembly Voting viser et system på engelsk, men det findes også på dansk.

Unik bolig

Hør mere om…

..hvordan du kommer igang med online møder

Kontakt Christian Banja fra Assembly Voting og få mere information om produktet samt et tilbud, så du kan komme hurtigt og nemt igang med online valgmøder.

Kontakt

Christian Banja