DaTech

Applikationsplatform til kontrol, overvågning og automatisk manipulation af databaser

Hvad er DaTech

DaTech er en platform, som via en række tilvalgte applikationer overvåger og manipulerer en eller flere ønskede databaser.

Gennem DaTech sørges der for sikker og kontrolleret manipulation af en database, og der kan derfor med lethed tilføjes yderligere funktioner efter ønske. Har en kunde specifikke ønsker, eller problemer eksklusivt tilhørende dem, kan der i DaTech nemt tilføjes en unik applikation, der indfrier et sådant behov. Det hele styres gennem skyen!

DaTech hoster en række applikationer til redigering, vedligehold og checks af databaser. Hver applikation kan køres separat på en ønsket database. Man kan både vælge at køre applikationer manuelt, eller for visse applikationer sætte dem til at køre automatisk – eksempelvis én gang i døgnet.

Applikationer til DaTech

Herunder kan du læse om nogle af de mest populære applikationer til applikationsplatformen DaTech.

Gratis applikationer

Følgende applikationer følger med i DaTech, helt uden beregning:

Forbrugsoplysning

Forbrugsoplysning er en lille applikation som hjælper dig med at få breve fra forbrugsleverandører arkiveret korrekt i Unik Bolig. Derved kan forbrugsoplysninger nemt blive sendt ud til lejerne.
Når der fra forbrugsleverandøren udsendes breve om forbrug, kan de fleste forbrugsleverandører udsende breve i PDF format. Brevene leveres i zippede filer. Som bruger behøver du blot at gemme den zippede fil på et forudbestemt fildrev.

Forbrugsoplysning holder så øje med, om du gemmer data på fildrevet (fra forbrugsleverandøren). Når der kommer data, udpakkes de og arkiveres på de respektive lejere i Unik Bolig.

Smart Pristal

Pristalsregulering betyder, at lejen én gang årligt bliver reguleret med den procentdel, som nettoprisindekset er steget eller faldet med. Det vil således sige, at der sker en regulering efter udviklingen i Danmarks Statistiks nettoprisindeks.

Smart Pristal er en applikation, der automatisk henter de nyeste pristalsreguleringer fra Danmarks Statistik eller anden specificeret leverandør. Dette betyder at du ikke skal holde øje med, hvornår der kommer nye reguleringer – applikationen gør det for dig.

Læs produktbeskrivelsen her.

Keyhole

”Indskudsfri lejebolig” med Keyhole.

Udvid din pulje af potentielle lejere. Ønsker du at samarbejde med Keyhole, har vi lavet en applikation, som sørger for at relevante data flyder nemt imellem Unik Bolig og Keyhole.
På den måde sparer du tid på kedeligt arbejde med at vedligeholde data i Keyhole systemet.

Fra starten kan du nemt oprette dine ejendomme i Keyhole. Herefter følger udvidelser som indflytning af lejere, kredittjek af ansøgere, og automatisk opstart af indflytningsguide.

Læs produktbeskrivelsen her.

EjendomDanmark

EjendomDanmark indsamler markedsdata til EjendomDanmarks markedsstatistik. Markedsstatistikken danner grundlag for EjendomDanmarks produktion af nøgletal, herunder tomgangsstatistikken og Lejetjek, og databasen er et væsentligt fundament for udarbejdelse af analyser.

For at støtte op om branchen har vi lavet applikationen EjendomDanmark til DaTech. Indberet nemt og hurtigt værdiansættelse, aktuel leje samt baggrundsdata for ejendomme til EjendomDanmark.

Populære applikationer

Følgende applikationer kan tilkøbes DaTech:

”Med Smart LookUp sparer vi tid. Vores søgning efter kontakter er meget nemmere nu. Når kunderne ringer ved vi på forhånd, om det er én vi kender."

Projektleder, Heimstaden

”Bankafstemning er det bedste nye produkt Unik er kommet med i mange år. Det bliver rigtig godt!”

John Lund, Domhusgaarden

”OpkrævningsTjek sikrer at vores opkrævninger er korrekte og at vi får det hele med – på en nem og hurtig måde.”

Tine Rødkjær, FA09

”Bankafstemning er et fantastisk produkt.”

Karen Boeskov Bock, Administrationschef, Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S