DaTech

Applikationsplatform til kontrol, overvågning og automatisk manipulation af databaser

Hvad er DaTech

DaTech er en platform, som via en række tilvalgte applikationer overvåger og manipulerer en eller flere ønskede databaser, samt udfører specifikke opgaver som tillæg til Unik Bolig.

DaTech er en ekstra værktøjskasse indeholdende smarte værktøjer, som kan hjælpe med at optimere din hverdag i ejendomsadministrationen

Gennem DaTech sørges der for sikker og kontrolleret manipulation af en database, og der kan derfor med lethed tilføjes yderligere funktioner efter ønske. Har en kunde specifikke ønsker, eller problemer eksklusivt tilhørende dem, kan der i DaTech nemt tilføjes en unik applikation, der indfrier et sådant behov. Det hele styres gennem skyen!

DaTech hoster en række applikationer til redigering, vedligehold og checks af databaser. Hver applikation kan køres separat på en ønsket database. Man kan både vælge at køre applikationer manuelt, eller for visse applikationer sætte dem til at køre automatisk – eksempelvis én gang i døgnet.

Dine fordele

• Hvorfor bruge tid på at hente NETS-filer, hvis DaTech kan gøre det for dig?
• Hvorfor indberette data til EjendomDanmark manuelt, når DaTech kan gøre det automatisk?

Når DaTech er installeret, kræver det ikke nye programinstallationer, når du gerne vil bruge en ny app.

DaTech indeholder et administrationsmodul, hvorfra administrator kan styre hvem der kan bruge hvilke apps, og hvilke databaser de må bruges på.

Vi kan nemt tilføje nye apps til DaTech. Så har du et specifikt ønske om en funktion du står og mangler, så tag fat i DataSpecialisterne for en snak herom.

Applikationer som medfølger gratis

Sammen med DaTech følger der gratis applikationer med, så du kan komme i gang med at bruge DaTech med det samme. Herunder præsenteres kort de udvalgte applikationer, som følger med DaTech.

Forbrugsoplysning

Forbrugsoplysning er en lille applikation som hjælper dig med at få breve fra forbrugsleverandører arkiveret korrekt i Unik Bolig. Derved kan forbrugsoplysninger nemt blive sendt ud til lejerne.

Når der fra forbrugsleverandøren udsendes breve om forbrug, kan de fleste forbrugsleverandører udsende breve i PDF format. Brevene leveres i zippede filer. Som bruger behøver du blot at gemme den zippede fil på et forudbestemt fildrev.

Forbrugsoplysning holder så øje med, om du gemmer data på fildrevet (fra forbrugsleverandøren). Når der kommer data, udpakkes de og arkiveres på de respektive lejere i Unik Bolig.

Smart Pristal

Automatisk hentning af pristalsreguleringer

Pristalsregulering betyder, at lejen én gang årligt bliver reguleret med den procentdel, som nettoprisindekset er steget eller faldet med. Det vil således sige, at der sker en regulering efter udviklingen i Danmarks Statistiks nettoprisindeks.

Smart Pristal er en applikation, der automatisk henter de nyeste pristalsreguleringer fra Danmarks Statistik eller anden specificeret leverandør. Dette betyder at du ikke skal holde øje med, hvornår der kommer nye reguleringer – applikationen gør det for dig.

Dataudtræk

Smart Pristal opsættes til at hente de relevante data fra Danmarks Statistik og indlæser dem automatisk i den relevante pristalstabel i Unik Bolig. På den måde er man fri for selv at vedligeholde data.

Man kan opsætte Smart Pristal til at køre på et givent tidspunkt, så man selv bestemmer, hvor ofte applikationen skal hente nye pristalsreguleringer.

EjendomDanmark

Udtræk og indberetning af solgte andelsboliger til Andelsboliginfo

Gratis DaTech løsning til indrapportering af markedsdata til EjendomDanmark’s markedsstatistik.

Se mere her

Keyhole

Med Keyhole kan du tilbyde dine lejere indskudsfrie lejemål, da Keyhole dækker depositummet og forudbetalt leje.
Opnå økonomisk sikring af dine lejeboliger med Keyhole. Du sikrer dine lejemål med op til 6x husleje i garanti – hvilket mindsker dine risici ved udlejning.
Spar derudover tid på opkrævninger og kommunikation med lejere vedrørende depositum og forudbetalt husleje.

Udlejning gjort smart

Udvid din pulje af potentielle lejere. Ønsker du at samarbejde med Keyhole, har vi lavet en applikation, som sørger for at relevante data flyder nemt imellem Unik Bolig og Keyhole.
På den måde sparer du tid på kedeligt arbejde med at vedligeholde data i Keyhole systemet.
I Keyhole kan du nemt oprette dine ejendomme. Udvidelser vil inkludere indflytning af lejere, kredittjek af ansøgere, og automatisk opstart af indflytningsguide.

Keyhole applikationen indeholder:

• Oversigt over selskaber, ejendomme og lejemål i Unik Bolig
• Oversigt over Keyhole ejendomme og lejemål
• Synkronisering af lejemål mellem Unik Bolig og Keyhole
• Tilføjelse af ejendomme til Keyhole
• Oversigt over ledige lejemål tilføjet til Keyhole
• Kredittjek af lejer
• Start af indflytning af lejer i lejemål m. indflytningsdato, CPR-nummer og kontaktoplysninger
• Start af indflytning af lejer i Unik Bolig med Keyhole-oplysninger udfyldt

AndelsSalg

Udtræk og indberetning af solgte andelsboliger til Andelsboliginfo

AndelsSalg tilbyder en nem og hurtig mulighed for at udtrække og se data over jeres handlede andelsboliger i en given tidsperiode.

Applikationen benytter Unik’s best practice for brug af Unik Bolig som udgangspunkt for indberetningen. I bestemmer selv de opkrævningstyper I har valgt i jeres organisation og har også en hjælpefunktion hvor I kan søge efter opkrævningstyper ud fra navn eller dele af typenummer.

Når det viste dataudtræk er gennemgået og er korrekt udfyldt i henhold til kravene for upload til Andelsboliginfo.dk, så kan man gå direkte fra AndelsSalg til upload på Andelsboliginfo via vores link. Her har man samtidig mulighed for at gemme sit brugernavn og hint til password.

Debitor Prisregulator

Debitor Prisregulator er et værktøj, der gør det nemt for Jer at få fremskyndet ændringsdatoen på Jeres varer i Jeres debitor modul i Unik Bolig.

Denne løsning hjælper Jer med at være på forkant med Jeres regninger, således at de bliver afsendt på Jeres udvalgte dato.

Fastlæggelse af ændringsdato

Debitor Prisregulator er sat op til Jeres debitor modul i Unik Bolig, således at alle Jeres varer vil være tilgængelige i applikationen, når den bliver installeret. Dette gør det meget nemt for Jer at vælge, hvilke specifikke varers salgs- og kostpris skal ændres.

Når disse er valgt, kan procentændringen af kostpris og salgspris vælges, samt hvilken dato dette skal udføres.

Jeres fordele

Med Debitor Prisregulator kan I med fordel være rolige ved at Jeres salgs- og kostændringer, som skal implementeres på Jeres varer, kan fremskyndes, og bliver gjort på den rigtige dato, uden at I skal stresse over at skulle gøre det på den specifikke dato.

Dette får I altså ud af Debitor Prisregulator:
– Debitor Prisregulator er koblet til debitor modulet i Unik Bolig
– Få prisæændringerne på Jeres valgte varer fremskyndet
– Undgå at prisændringerne ikke bliver foretaget på de dage, de skal ændres

Applikationer i DaTech

Følgende applikationer kan tilkøbes DaTech:

”Med Smart LookUp sparer vi tid. Vores søgning efter kontakter er meget nemmere nu. Når kunderne ringer ved vi på forhånd, om det er én vi kender."

Projektleder, Heimstaden

”Bankafstemning er det bedste nye produkt Unik er kommet med i mange år. Det bliver rigtig godt!”

John Lund, Domhusgaarden

”OpkrævningsTjek sikrer at vores opkrævninger er korrekte og at vi får det hele med – på en nem og hurtig måde.”

Tine Rødkjær, FA09

”Bankafstemning er et fantastisk produkt.”

Karen Boeskov Bock, Administrationschef, Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S

Nye applikationer til DaTech Webinar

Webinar om nye applikationer til DaTech.

DaTech 3 Webinar

I februar afholdte vi et webinar om det nye DaTech 3. Se det her.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Unik bolig

Hør mere...

Kontakt direkte eller bliv ringet op

Kontakt Louise direkte eller lad hende kontakte dig for at høre mere om Dataspecialisternes produkter.

Kontakt

Louise Scheer