OpkrævningsTjek

Altid korrekt opkrævning

Hvad er OpkrævningsTjek

OpkrævningsTjek er grundlæggende lavet for at sikre, at det kommende opkrævningstræk er korrekt og fejlfrit. Dette gøres ved at sammenligne månedens opkrævningslinjer med sidste måneds, tillagt de ændringer, der er sket efterfølgende. Med dette produceres der automatisk dokumentation for den udførte kontrol, således at man f.eks. over for revisionen kan dokumentere, hvad der er afstemt, og hvem der har udført det.

Ændringer og differencer præsenteres på simpel vis, som gør det nemt at få synliggjort om der er fejl, eller om opkrævningerne er korrekte. Løsningen kan håndtere, at der både er månedsopkrævninger og kvartalsopkrævninger.

Unik bolig

Vind tiden tilbage

Hvorfor OpkrævningsTjek

Med OpkrævningsTjek kan der spares en masse tid – der bruges mindre papir og dokumentationen arkiveres digitalt. Jo større en portefølje og jo mere kompleks en sammensætning, desto større et behov for OpkrævningsTjek.
Efterhånden som antallet af lejemål vokser, bliver det også mere uoverskueligt at danne sig et overblik over, om opkrævningerne er korrekte.

Med OpkrævningsTjek vinder du således tiden tilbage, samtidigt med at sandsynligheden for at forkerte opkrævninger ryger igennem reduceres.

Kontakt Dataspecialisterne for at høre mere.

Kontakt

Ian Holst Sørensen, Salgschef

”OpkrævningsTjek sikrer at vores opkrævninger er korrekte og at vi får det hele med – på en nem og hurtig måde.”

Tine Rødkjær, FA09

”Bankafstemning er det bedste nye produkt Unik er kommet med i mange år. Det bliver rigtig godt!”

John Lund, Domhusgaarden

”Med Smart LookUp sparer vi tid. Vores søgning efter kontakter er meget nemmere nu. Når kunderne ringer ved vi på forhånd, om det er én vi kender.”

Projektleder, Heimstaden

”Bankafstemning er et fantastisk produkt.”

Karen Boeskov Bock, Administrationschef, Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S