Bliv en del af vores interne IT team i rivende udvikling

Vær med til at drifte vores nuværende løsninger og omlægge dem til nye teknologier. Du får brug for dine nuværende specialistviden, din nysgerrighed og lysten til at udvikle dine kompetencer.

tom-daniel-695×640

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform

– og det er ligeså spændende, som det lyder.

Vi er i gang med at omlægge vores interne IT team til at kunne varetage vores nye fælles platform, som fremadrettet skal kunne bære vores produkter på en Azure Stack HCI i et SaaS setup. Vores udviklingsarbejde er bygget op om en microservice strategi og udføres med de nyeste Microsoft værktøjer.

Det er vigtigt for os, at fortsat holde vores kunder tilfredse på de nuværende løsninger, samtidig med at vi omlægger til de nye. Så det vi har brug for her og nu, er dine kompetencer til at drifte den nuværende hverdag, og samtidig hjælpe os med at berede os på fremtiden. Det er en lang men vigtig proces, og du bliver en vigtig spiller hele vejen - også når vi flytter vores kunder ind i de nye løsninger og skal drifte dem.

Vi udvikler selvfølgelig dine kompetencer undervejs, du skal blot have mod på opgaverne og være nysgerrig på forandringerne.