Inge Licht

Afdelingschef i Unik Advosys

Mød din kommende chef

Hvad er vigtigst for dig i dit team?

Min vigtigste opgave er at få mine medarbejdere til at trives og motiveres i deres arbejdsopgaver. Det er vigtigt for mig, at medarbejderne har det godt med hinanden, og er gode til at samarbejde – både omkring at løse udfordringer og lære nyt. Det er også vigtigt at mine medarbejder har mulighed for at udvikle sig – både fagligt og personligt.

Forventninger til dine medarbejdere?

Jeg forventer, at mine medarbejdere er ærlige, og at de kommer til mig, hvis der er problemer – både i faglig henseende, men er der private ting, der kan påvirke arbejdslivet, kan det også være rart at vide som chef, så vi kan tage hånd om det.

Hvordan er du som person?

Jeg er imødekommende og let at tale med. Jeg holder hvad jeg lover, og så stoler på mine medarbejdere uden at se dem over skulderen. Min dør står altid åben.

Hvad bruger du din fritid på?

I min fritid elsker jeg at cykle – det er dér jeg renser hjernen og tanker energi. Jeg cykler primært landevej, men også gravel – og cykler årligt ca. 7.500 km.

I flere år har jeg været tilknyttet som ambassadør/turansvarlig i erhvervsnetværk for cykelinteresserede ledere (senest i Virtu Business Club, der var ejet af Bjarne Riis).

Se Inges LinkedIn