Henrik Iversen

IT-chef for Intern IT

Mød din kommende chef

Hvad er vigtigst for dig i dit team?

Det er vigtigt for mig, at mine medarbejdere ved, at de kan komme til mig, hvis de har behov for det. Hvad enten det gælder arbejdsmæssige eller private udfordringer, så står jeg altid til rådighed og kan hjælpe, hvis der skulle blive brug for det. Derudover er det vigtigt, at jeg har de rigtige kompetencer i teamet, så vi kan spille hinanden gode – det betyder nemlig, at mine medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Forventninger til dine medarbejdere?

I Intern IT har vi meget kontakt med vores øvrige kolleger, og derfor skal vi altid være imødekommende, serviceminded, loyale og proaktive. Vi skal arbejde sammen som et team og løse de opgaver der komme ind af døren. Og så tror jeg på, at hvis mine medarbejdere skal trives i deres job, skal vi skabe de rigtige rammer, så de forbliver nysgerrige på at tilegne sig ny viden. 

Hvordan er du som person?

I mine relationer som chef er jeg imødekommende, åben, forstående, empatisk og opmærksom. Jeg er altid klar til at lytte og hjælpe.

Hvad bruger du din fritid på?

Jeg bruger min fritid på familie, venner og motion – at holde mig i form er med til at give mig et bedre velvære og overskud i hverdagen.

Og så har jeg en stor passion for at arbejde med mennesker, se dem udvikle sig og at kunne hjælpe andre.

Se Henriks LinkedIn