Lene Højmark

UI/UX Manager

Mød din kommende chef

Hvad er vigtigst for dig i dit team?

For mig er det vigtigt at skabe de bedste rammer og muligheder for mine medarbejdere, så vi opbygger faglig dygtighed og resultater sammen. Der skal være klarhed over roller, ansvar og indflydelse, og så skal alle i teamet have en fornemmelse af, at de bidrager på lige fod til en fælles vision.

Vi skal have tid til at gå på opdagelse udenfor teamet for at få inspiration og nye indsigter, derfor vægter jeg deltagelse i diverse faglige, kulturelle og sociale arrangementer højt. Derudover skal vi have det godt med hinanden og sjovt sammen, når vi arbejder. Det ser jeg som en forudsætning for samarbejde, diskussioner og kreativ tænkning.

.

Hvad forventer du af dine medarbejdere?

Vi skal være i stand til at se vores rolle som UI/UX team i en større sammenhæng, hvor vi interesserer os for resten af virksomheden og vores kunder. Vi lykkes kun som team, hvis vi arbejder sammen på tværs og er vedholdende, når det handler om at sætte brugernes behov på dagsordenen.

Vores arbejde tager udgangspunkt i brugerindsigter, forretningsviden og data, derfor har jeg en forventning om, at mine medarbejdere har en nysgerrig og undersøgende tilgang – vi kan ikke bygge vellykkede produkter på mavefornemmelser.

.

Hvordan er du som person?

I forhold til min ledelsesstil kører jeg efter fem kerneværdier: Nærvær, tillid, ærlighed, energi og humor. De fem værdier er vigtige for mig som person. Jeg har tillid til at mine medarbejdere tager ejerskab for deres projekter, og kører efter devisen ”frihed under ansvar”.

Derudover er jeg nysgerrig på mine omgivelser og har en ambition om at lytte mere, end jeg taler.

.

Hvad bruger du din fritid på?

Når jeg trækker af arbejdstøjet, holder jeg af at holde min krop og hjerne skarp. Det gør jeg bl.a. ved at spille floorball, lytte til Genstart og bevæge mig i naturen. Du kan også finde mig som forsvarsspiller ved et bordfodboldbord, til en god koncert på Voxhall eller i gang med at drikke et glas vin med venner. På hjemmefronten holder jeg hus og have med min kæreste og leger alverdens sjove lege med vores lille datter.

Se Lenes LinkedIn