Søren Stürup

Afdelingschef hos Dataspecialisterne

Mød din kommende chef

Hvad er vigtigst for dig i dit team?

Vi er her jo først og fremmest for kundernes skyld, og vi skal give kunderne den bedst mulige oplevelse når de træder ind i vores ”butik”.

For at opfylde det, så skal det være fedt at gå på arbejde. For det smitter af på kunderne. Det er min opgave at sørge for at rammerne er til stede for at det går op. Og så er sammenhold og fællesskab enormt vigtigt – vi siger godmorgen til hinanden, ser hinanden i øjnene, roser hinanden og giver feedback.

Det er også vigtigt for mig, at vi løbende har sociale arrangementer, så vi lærer hinanden bedre at kende. Samarbejdet fungerer bare bedre når vi kender hinanden godt og alle føler sig inkluderet.

Hvad forventer du af dine medarbejdere?

Jeg forventer, at de gør sig umage og giver den gas. Det er vigtigt for mig at alle i afdelingen trives og motiveres at det, de laver. De skal tage ansvar, men også vide, at de altid kan spørge, hvis de har spørgsmål.

Hvordan er du som person?

Jeg har høje forventninger til mig selv og mine medarbejdere. Jeg er god til at uddelegere ansvar og forventer høj grad af frihed under ansvar.

Jeg er tillidsfuld. Jeg tror på, at vores team når bedst i mål, hvis jeg er tydelig omkring forventninger og målsætninger. Jeg gør, hvad jeg kan for at skabe et godt arbejdsmiljø med tryghed, og hvor der er en høj grad af frihed under ansvar.

Hos Dataspecialisterne er vi en god blanding af fastansatte og studentermedhjælpere, og det betyder meget for mig, at kunne give vores unge kolleger en god start på arbejdslivet.

Hvad bruger du din fritid på?

Min familie er mit fundament og udgangspunktet for at kunne fungere. Jeg er far til tre og afdelingschef – og det er muligt, fordi Unik har en god work-life-balance. Derfor har jeg også tid til at dyrke en masse sport og holde mig i form. Jeg cykler – racer og MTB, og spinning om vinteren, spiller badminton og så træner jeg fodbolddrenge på 17-18 år som har brug for et socialt og hyggeligt sted at bruge fritiden.

Se Sørens LinkedIn