Assembly Voting

Afhold digitale afdelingsmøder og generalforsamlinger med Unik Bolig og Assembly Voting.

Assembly Voting er Nordeuropas mest benyttede digitale system til online lov- og vedtægtsbestemte valg, som nu tilbydes i samarbejde med Unik Bolig.

Nu kan du afholde online afdelingsmøder og generalforsamlinger med Unik Bolig. Vi har indgået et samarbejde med Assembly Voting, som har udviklet online valgsystemer siden 2001, der er brugervenlige og dokumenteret sikre.

Gennem Unik Bolig kan du tilkøbe “Assembly Conference Voting”, hvor du kan afholde digitale lov- og vedtægtsbestemte afstemninger ved generalforsamlinger, årsmøder og lignende.


Mange fordele for både administratorer, bestyrelse og beboere
  • Større deltagelse i møderne
  • Gør det nemmere for beboerne at deltage i den demokratiske proces i foreningen
  • Markant højere stemmeprocent
  • Nemmere for administratoren at holde styr på dokumenter
  • Løsningen er nem at opsætte med udførlige brugervejledninger
  • Fuld og dokumenteret sikkerhed

Ren digitalt eller kombineret møde

Online systemet gør det muligt at afholde et valg i to formater. Det ene format, hvor det er et rent digitalt møde og alle deltager digitalt. Det andet format er et kombineret møde, hvor man kan afholde det fysiske møde, men samtidig giver deltagerne mulighed for at stemme digitalt hjemmefra. Så uanset om deltagerne sidder i samme rum, hver for sig f.eks. derhjemme eller ønsker at stemme ved fysisk fremmøde, er det en mulighed i disse online møder.

Der er også mulighed for at få video på sine valgmøder.

Vil du høre mere?

Kontakt Christian Banja fra Assembly Voting og få mere information om produktet samt et tilbud, så du kan komme hurtigt og nemt igang med online valgmøder.