BeboerWeb – den samlede kommunikationsplatform for den enkelte ejendom

BeboerWeb samler alle relevante informationer og dokumenter på den enkelte ejendom ét sted, som er GDPR sikret og live opdateret, og lever samtidig op til det nye EU direktiv om synliggørelse af energiforbruget.
Bestil det nu og bliv opstartet fra marts.

BeboerWeb er en del af vores webportalsløsninger, som giver lejere adgang til aktuelle og relevante data døgnet rundt. Det betyder, at lejerne kan se alt det, du ønsker de skal se om deres lejemål i BeboerWeb, og de vil have alt om deres lejemål lige ved hånden på alle tidspunkter af døgnet. I Unik Bolig vælger du blot de data du ønsker at dele, og til hvem du ønsker at dele det med baseret på roller.

Opbygningen af BeboerWeb er enkel og foregår via login på internettet. Det kan være som et link fra en eksisterende hjemmeside eller en speciel adresse. Alle funktioner i BeboerWeb henter live data fra Unik Bolig, og anvender samtidigt alle opsætninger fra Unik Bolig. BeboerWeb kan tilrettes efter egne behov og ønsker samt tilkobles yderligere moduler og services såsom iOpgaver, Selvbetjening og MinLejebolig app’en.

Del forbrugsoplysninger med dine lejere

Den 25. oktober trådte det nye EU-direktiv om synliggørelse af energiforbruget i kraft, og det går ud på, at man som udlejer nu har pligt til to gange årligt aktivt at informere sine lejerne om, at de kan tilgå deres forbrugsoplysninger. Men en del af oplysningspligten er også at lejerne aktivt skal informeres månedligt. Med BeboerWeb kan du udsende informationen til lejerne på BeboerWeb og mail.

Få vist betalingsidentifikation på BeboerWeb

Har du ikke har en DIBS betalingsaftale, kan du på BeboerWeb synliggøre FI-kort oplysninger, som vi kender fra girokort og regninger, således at lejer kan kopiere FI-oplysningerne ind i sin Netbank og betale sin husleje eller restance.

Beboerweb er også en fordel for udlejer

Det kan måske være svært at overbevise udlejer om en merudgift, når udlejere ser det som en digitalisering af din arbejdsgang, som de betaler et fast beløb for. Men BeboerWeb er også en fordel for dine udlejere.

I dag bruger mange mindre ejendomme nemlig sociale medier som kommunikationsplatform for ejendommens beboere. Det er nemt, enkelt og gratis, men desværre er det ikke den bedste løsning.

Det fungerer måske rigtig godt til den daglige drift og kommunikation mellem beboere og udlejer eller administrationen. Men du kan ikke dele noget til den enkelte beboer, dokumenter der kan deles bliver nok ikke holdt opdateret, strukturen for dokumenter er svær at opretholde og så er der hele GDPR reglementet og at det sociale medie faktisk ejer alt det data der deles på platformen.

Du får en app med, når du køber BeboerWeb

Når der anskaffes BeboerWeb, følger der også en BeboerApp med. Appen hedder ”MinLejebolig” og er en mobil forlængelse af BeboerWeb, så man også den vej som beboer kan få en let og hurtig adgang til informationer om lejemål, ejendommen samt diverse informationer og dokumenter. MinLejebolig kommer både i en standard version og i en branded version. I den branded version kan der vælges eget navn til appen samt farver og baggrund til appens design.

Tilkøb af Selvbetjening til BeboerWeb

Du kan også tilkøbe et Selvbetjeningsmodul til BeboerWeb. I selvbetjeningsløsningen kan dine beboere se hvilke muligheder de har for deres ejendom, f.eks. ansøgning om husdyr, nye hårde hvidevarer, opsige deres lejemål mv. Herudover er det muligt at indberette opgaver til driften f.eks en pære er sprunget i trappeopgangen, så både I, udlejer og vicevært får et nemt overblik og beboeren kan følge status på deres henvendelser.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det kræver ikke meget for at komme igang, blot at du er opdateret på version 2020.8 som blev udgivet i november 2020, da den giver dig adgang til de nye funktioner ift. EU-direktivet.

Du får MinLejebolig app’en med oveni gratis og uden det kræver andet end at lejeren downloader app’en.

Hvis du også ønsker selvbetjeningsmodulet oveni, kræver det blot en Azure Relay Connector som forbinder data fra Unik Bolig til selvbetjeningsmodulet.

Hvad koster det?

BeboerWeb

BeboerWeb 0,88 kr. pr. lejemål pr. måned (Sælges i pakker af 500 lejemål)

Du skal forvente at bruge ca 1 dags konsulentbistand til opsætning af BeboerWeb afhængig af behov.

MinLejebolig følger med og kan downloades til iOS og Android i de forskellige AppStores. Der vil blot være en omkostning forbundet med opsætning af app’en til Unik Bolig.

Tilkøb af Selvbetjening

Selvbetjening til BeboerWeb koster 0,38 kr. pr. lejemål pr. måned (Sælges i pakker af 500 lejemål)

Azure Relay Connector koster 89 kr. pr. måned.

Du skal forvente ca. 1 dags konsulentbistand til opsætning af Selvbetjening.

Unik bolig

Hør mere…

Hvis du vil høre mere om hvordan BeboerWeb kan være en hjælp for din ejendomsadministration eller ønsker at bestille modulet, så kontakt Osmana direkte på telefon eller mail.

Kontakt

Osmana Krdzic