Konsulenthjælp

Standard eller skræddersyet
– hjælp der passer dig.

Hjælp i mange udgaver

Vores ambition er at lette din arbejdsdag, strømline din processer og gøre din dag mere effektiv.

Vi har udviklet en række standardpakker og tager udgangspunkt i vores best practice, der viser den gode vej gennem Unik Bolig. Få kvartalsbesøg, tag et kursus hos dig selv, deltag i et webinar – eller få hjælp til at optimere jeres processer på tværs af forretningsgange, så data bliver ryddet op, processer ensrettet, og arbejdsgangene bliver sammenhængende.

Unik advosys

Ny i Unik Bolig?

Få en introduktion af de to hovedområder: Bolig & Finans
Vi giver dig et overblik over mulighederne i Unik Bolig. På vores Kom-godt-i-gang kursus får du en basisviden om både bolig- og finansdelen i Unik Bolig og en grundlæggende introduktion til vigtige funktioner og arbejdsgange.

Vil du også selv have fingrene i programment, kan du tilkøbe en halv dag sammen med en konsulent, hvor I sammen kører de forretningsgange i gennem, der er de primære, for det du beskæftiger dig med.

Læs mere og tilmeld dig vores introkursus her

Unik advosys

Ny i branchen?

Introduktion i tre trin
Er du ny i branchen for ejendomsadministration og ny i Unik Bolig? Vi har udviklet et introduktionsforløb i tre trin, der giver dig et overblik over og kendskab til både branchen og Unik Bolig.

Med vores Bolig Akademi får du en introduktion til branchen, de lovgivninger branchen er underlagt og de typiske forretningsgange, der køres henover året. På introkursuset Kom-godt-i-gang får du indblik i Unik Bolig og de muligheder, der ligger i systemet. På en efterfølgende træningsdag, afprøver du konkret nogle af de vigtigste forretningsgange i Unik Bolig.

Kontakt Charlotte på chj@unik.dk

Unik advosys

Konsulenternes produktpakker

Vi har udviklet en række standardkurser til nogle af de essentielle forretningsgange. Kurserne foregår hos jer og veksler mellem undervisning, opgaver og øvelser. I kan være op til fem kollegaer, så I danner et lille, effektivt hold.

Brug en halv dag og bliv klogere på nogle af de vigtige need-to-know-funktioner i Unik Bolig. Vælg et emne og kom rundt om det grundlæggende. Vil du kende dine muligheder i e-Boks, sætte automatiseret anonymisering af data op, forstå bogføringsdata og nummerserier, blive sikker på aconto?

Brug én dag og bliv skarp på breve, på udvidet finans, på andelsoverdragelse eller på rykker. Bliv ekspert i ind- og fraflytninger – og kør månedsproceduren effektivt.

Se produktpakkerne her

Unik advosys

Webinar

Bliv klogere på vigtige områder af Unik Bolig. Afhængig af webinartype bliver du præsenteret for vores best practice på specifikke forretningsgange, tips & tricks – eller nye tiltag i seneste versioner af Unik Bolig.

Se de aktuelle webinarer og tilmeld dig her

Unik advosys

Fast besøg eller konkrete opgaver

Har I særlige behov?
Har I en enkeltstående opgave, et konkret projekt, noget specifikt I vil have hjælp med? Vi hjælper med både store og små opgaver. Hos dig eller online.

Eller vil I have regelmæssige besøg?
En stor del af vores kunder foretrækker at booke faste besøg: måneds-, kvartals- eller halvårlige besøg. Det giver en kontinuerlighed i udvikling af kompetencer og forretningsgange, det giver tryghed – og det giver ro i hverdagen, at du kan samle ting sammen og ved, at du regelmæssigt får sparring og hjælp. Siger vores kunder.

Kontakt Tanja på taa@unik.dk eller tlf. 39 75 04 04

“Det er guld værd for os, at vi har en fast konsulent, der kommer hver måned.”

Heidi Bülow, ejendomsadministrator hos HD Ejendomme

“Uniks konsulent har et overblik over vores forretning … og fordi vi kender hinanden, kommer vi hurtigt i mål – fra ide til praksis.”

Claus Ettrup, IT-ansvarlig hos FA09

“Det gør vores dagligdag meget nemmere … Nu kan systemet selv finde ud af, hvordan brevene skal fremsendes, og vi skal blot ’trykke på knappen’.”

Bente Maarup Pedersen, Ejendomsadministrator, WTC advokaterne A/S

“Uniks konsulent udfordrer os på vores processer, så vi hele tiden udvikler os og får mod til at prøve noget nyt og noget mere.”

Heidi Bülow, ejendomsadministrator hos HD Ejendomme

”Jeres GDPR-pakke gør det komplicerede ukompliceret.”

Karin Smith, Ejendomsadministrator, Landsforeningen LEV
Unik bolig

Skræddersyede kurser

Hør mere …

For at få det optimale ud af jeres IT-løsning er det vores målsætning at tilbyde dig målrettede kurser, så Unik Bolig kommer til at understøtte dine arbejdsopgaver på den mest effektive måde.

Udover vores standardkurser, udvikler vi også virksomhedsspecifikke kurser. Har du ønsker til andre kurser end dem, som er beskrevet her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Tanja Aagesen
Unik advosys

Den effektive vej gennem Unik Bolig

Vi har som mål at gøre jeres dagligdag lettere. Og derfor arbejder vi også med at definere best practice i Unik Bolig. Med udgangspunkt i best practice kan vi strømline og effektivisere jeres arbejdsgange, vi kan hjælpe jer med den effektive oprydning og sikre høj datakvalitet. Best practice betyder i praksis større kvalitet, sparet tid og ikke mindst nemmere oplæring nye medarbejdere.

Book en analyse og få et overblik over, hvor du med fordel kan optimere din forretning og dine processer.

Vil du også nyde godt af ensartede processer og øget datakvalitet, kan du booke en analyse hos Tanja

Konsulenternes Produktpakker