Samarbejdspartnere

Styrk din forretning gennem vores partnerskaber

Samarbejdspartnere

Unik Bolig har rigtig mange muligheder, og med vores partnere kan du opnå endnu flere fordele i form af digitaliseringer og effektive workflows.

Vi har et bredt partnerprogram, hvis formål er at sikre vores kunder optimal oplevelse og værdi i deres forretning. Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet, og de fleste af vores partneres softwareløsninger er integreret med Unik Bolig for at sikre dig de mest smidige arbejdsgange.

Ønsker du at blive Unik Bolig Partner eller ønsker du at benytte en af vores partnerskaber, så scroll til bunden af siden, for at se kontaktinformationerne.

Online partnerevent på vej

Den 19. maj planlægger vi at afholde et virtuelt partnerevent, hvor du får mulighed for at møde et udvalg af vores samarbejdspartnere, og høre hvordan de kan hjælpe din ejendomsadministration til at få endnu mere ud af Unik Bolig. Hold øje med mere info i vores nyhedsbreve og på sociale medier, hvor vi snart vil komme med mere info om dagen.

Nyeste partnerskaber

Unik advosys

Enyday

Du får nemt og enkelt afregning (bimålere) med Enyday, som sikrer det kommer på den løbende opkrævning. Enyday har desuden udviklet en app, så ejendommen og dens lejere/beboere hele tiden kan følge energiforbruget.

Læs mere

Unik advosys

Bolind

Spar penge ved at bestille alt til din ejendom ét sted. Med Bolinds indkøbsportal kan du netop det. De har over 1000 varer at vælge imellem, og du kan bestille dem direkte fra Unik Bolig via Bestyrelsesweb, Driftsweb eller det nye ordremodul.

Læs mere

Unik advosys

Keyhole

Keyhole hjælper lejere med en indskudsfri lejebolig uden risiko for hverken lejer eller udlejer – og du kan bruge Keyhole direkte fra Unik Bolig via DaTech platformen, som sikrer et dataflow mellem Keyhole og Unik Bolig. Skriv kun ind-og udflytnings info ét sted.

Læs mere

Unik advosys

Assembly Voting

Gennem Unik Bolig kan du tilkøbe “Assembly Conference Voting”, hvor du kan afholde digitale lov- og vedtægtsbestemte afstemninger ved generalforsamlinger, årsmøder og lignende. Løsningen fungerer desuden også på mobil og tablet.

Læs mere

Faktureringsprocesser

Unik advosys

ScanSolutions

Kofax omdanner PDF fakturaer du modtager til OIO, som så kan indlæses i Unik Bolig. Kofax automatiserer og igangsætter forretningsprocesserne, ved at kunne håndtere alle typer af dokumenter, papir såvel som elektroniske samt automatisk hente data fra disse. Dataen omdannes til at kunne indgå i dine forretningsprocesser og workflows.

Læs mere

Unik advosys

Digital Cab

Digital Cab er specialister i at håndtere elektroniske fakturaer. Med denne løsning kan du sende og modtage elektroniske fakturaer i OIOUBL format, og det er med mulighed for blandede moms/ikke moms linjer, og du får sumbilag retur, når man har sendt en opkrævningsfil. Du kan desuden modtage realkreditinformationer.

Læs mere

Unik advosys

Efacto

Efacto er det tidligere Officient, som tilbyder som de eneste i Europa en unik totalløsning for e-fakturering med fakturafirewall. FakturaFirewall retter automatisk fejl eller sender fakturaen tilbage til leverandøren, så problemet kan blive løst eller manglende oplysninger angivet baseret på de forretningsregler, I definerer. Løsningen er integreret med Unik Bolig.

Læs mere

Forbrugsregnskaber

Unik advosys

Techem

Techems effektive og professionelle håndtering af fordelingsregnskabet giver dig mere tid til at tage dig af din kerneforretning. Ud fra ejendommens udgifter og individuelle fordelingsmålere fremstiller vi fordelingsregnskaber samt de tilhørende forbrugsopgørelser. Techem leverer forbrugsregnskaber, som du nemt kan indlæse i Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Brunata

Forbruget er variabelt – og dermed også udgifterne. Med Brunatas intelligente teknologi får ejere, lejere samt ejendomsadministratorer præcis indsigt og et helt gennemskueligt overblik over energiforbruget. Bolig- og ejendomsadministratorer kan således med få klik tilgå alle energiregnskaber via integrationen i Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Ista

Ista er en af verdens førende virksomheder inden for energi serviceydelser til optimering af energi effektivitet i bygninger – især i bolig- og erhvervsejendomme. De hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt energi- og vandforbrug, og gør det individuelle energi- og vandforbrug transparent.

Læs mere

Unik advosys

Wisehome

Wise Home er for udlejere, administratorer, boligforeninger og ejerforeninger — mindre bøvl, bedre overblik, sundere indeklima og lettere forbrugsafregning. Fordel dine lejeres forbrug af vand, varme og el på en måde der er korrekt, let forståelig og med færrest mulige arbejdsgange – og giv dine lejere mulighed for at følge og forstå deres forbrug, og se hvor de kan spare penge.

Læs mere

Flere spændende muligheder

Unik advosys

NETS

Vi har et tæt samarbejde med Nets omkring en del løsninger. Vi har bl.a. integrerede løsninger mellem BS+ (betalingsservice), E-Boks og Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Mobilepeople

Integration med MobilePeople gør det muligt at indsamle persondata direkte i Unik Bolig, helt automatisk. Når beboeren har indsendt CPR nummeret bliver det automatisk indlæst i Unik Bolig, uden at du skal gøre yderligere. Nem og overskuelig indsamling af persondata.

Læs mere

Unik advosys

Signicat

Brug Signicat til at få verificeret dine lejers digitale identitet ved brug af elektroniske signaturer. Signicat er fuldt integreret i Unik Bolig, så du kan bruge løsningen fra Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Acubiz

Håndter bilag hurtigt og digitalt – alt fra udlæg og diæter til kørsel og godkendelse, når du er på farten. Du slipper dermed for fysiske bilag. Acubiz One er med et brugervenligt og informativt dashboard udstyret med praktiske funktionaliteter, som giver et hurtigt overblik og gør din bilagshåndtering overskuelig. Accubiz er integreret med Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Accobat

Få indsigt i tallene for næste måned eller resultatet af en nyimplementeret strategi. Accobat leverer Business Intelligence løsninger der hjælper med bedre budgettering, konsolidering, forecasting og planning takket være en systemunderstøttet proces. BI-løsning er integreret med Unik Bolig. Ligesom der også er udarbejdet et datawarehouse.

Læs mere

Unik advosys

PersondataSupport

GDPR-portalen giver dig overblik over opgaver der skal løses for at overholder Persondataforordningen. Med portalen får du nem kortlægningaf arbejdsprocesser, databehandlere og IT-systemer. Du får hjælp til risikovurdering af behandlingsaktiviteter, enkle beskrivelser af kravene i forordningen og meget mere. Et værktøj der gør GDPR nemmere.

Læs mere

Kontakt os allerede i dag

Interesseret i at blive en Unik Bolig Partner?

Kontakt vores Partnerchef, Lene Fredborg, og hør mere om hvordan du bliver partner hos Unik Bolig.

+4539750419

lfr@unik.dk

Interesseret i at udvide din Unik Bolig løsning?

Kontakt Marianne Klink Skov fra Unik Bolig Salg for at høre mere om løsningerne, få en demo eller et tilbud.

+4539750418

mks@unik.dk