Tilmelding til Unik Bolig Partnerevent

På denne side kan du se hvilke partnere, der deltager i vores parnerevent, programmet for dagen og læse lidt mere om de deltagende partnere.

Du har mange muligheder i Unik Bolig, og en af årsagerne til det er vores dygtige samarbejdspartnere. De er de bedste på deres områder i markedet, og dem flest af vores kunder efterspørger et samarbejde med.

Hvordan foregår det?

Den 19. maj afholder vi vores første partnerevent, hvor du får mulighed for at få en kort intro til, hvordan de kan gøre din ejendomsadministration endnu nemmere.

Hver partner får 15min til at introducere dem og deres produkt, som tilbydes i samarbejde med Unik Bolig. Da de kun har kort tid til deres præsentation, vil det være uden mulighed for spørgsmål undervejs, men tilgengæld mulighed for efterfølgende at booke en demo med de partnere, du finder interessant som en tilkobling i din Unik Bolig løsning.

Eventet kører som en lang livestreaming med 5 minutters pause imellem hver præsentation. Du bestemmer selv hvilke du deltager i, og kan derfor springe til og fra i programmet ligesom du ønsker og via det samme link.

Efter eventet

Alle livepræsentationer vil blive optaget og gemt, og efter eventet udsender vi alle tilmeldte en samlet video. Så hvis du skulle misse nogle i løbet af dagen, så går du ikke glip af deres præsentationer.

Program

09.00 – 09.15

      Keyhole ApS

09.20 – 09.35

      Enyday Aps

09.40 – 09.55

      Bolind A/S

10.00 – 10.15

      Digital Cab Aps

10.20 – 10.35

      Scansolutions Aps

10.40 – 10.55

      Efacto A/S

11.00 – 11.15

      Signicat Danmark

11.20 – 11.35

      Acubiz A/S

11.40 – 11.55

      Accobat

13.00 – 13.15

      Mobilepeople

13.20 – 13.35

      Assemby Voting

13.40 – 13.55

      IDfication

14.00 – 14.15

14.20 – 14.35

      NewBanking

      Penneo

Læs mere om de deltagende partnere

Unik advosys

Keyhole

Med Keyhole kan du tilbyde lejere en indskudsfri-lejebolig, uden at miste sikkerhed. Vores depositumsgaranti gør dine lejemål mere attraktive for flere lejere, og nedbringer tomgang. Alle lejere kredittjekkes. – Keyhole er gratis for udlejere og administrationer, og du kan bruge Keyhole direkte fra Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

Enyday

Enyday driver en platform og app til drift af energifællesskaber. Et energifælleskab kan f.eks. være etagebygninger eller boligområder med bi-målere, kollektiv elforsyning og fælles solceller. El-forbrugsregnskabet laves med en unik kvantificering (sol vs. køb) og Enyday løsningen kan snart integreres med UNIK bolig, i jeres eksisterende administration.

Læs mere

Unik advosys

Bolind

Få en integration til Bolinds webshop, som giver mulighed for at få konteringen på plads med det samme. Få mulighed for at købe flere produktgrupper på samme rekvisition og få samtidig et bedre indblik i indkøb. Efterfølgende vil rekvisition og faktura matche, hvilket gør fakturagodkendelsen til en leg.

Læs mere

Unik advosys

Digital Cab

Formindsk arbejdsbyrden og hæv datakvaliteten med DIGITAL CABs løsninger til Unik Bolig. Send opkrævninger og modtag leverandørfakturaer, herunder fra Nets. Et tilvalg er udvidet leverandørfakturagodkendelse, hvor leverandøren selv tilføjer evt. manglende data, så kun korrekte fakturaer indlæses i Unik Bolig.

Læs mere

Unik advosys

ScanSolutions

Scansolutions leverer løsninger til automatisering af dokument og data flows. ScanInvoice, importerer faktura i alle formater og beriger data inden levering til UNIK. ScanMail, løsning til E-boks med automatisk modtagelse, sortering og videresendelse af meddelelser. ScanRobotics (RPA) Jeres digitale assistent.

Læs mere

Unik advosys

Efacto

FakturaFirewall er best practice i det moderne digitale kreditorbogholderi. De mest trivielle rutineopgaver automatiseres og leverandørerne hjælpes med at fakturere korrekt – og 100% elektronisk. Slip for tidsspilde, fejl og svindel.

Læs mere

Unik advosys

Signicat

Vælg trygt digital signering med Signicat fordi: Vores signeringsløsning er integreret i Unik Bolig. Vi har siden 2006 leveret digitale state-of-the-art signeringsløsninger der vil understøtte jeres flow. Vi har erfaringen med 1.300 kunder i bagagen

Læs mere

Unik advosys

Acubiz

Acubiz effektiviserer arbejdet med at dokumentere, behandle, afregne og kontere en virksomheds udgifter. Med Acubiz digitaliseres og automatiseres således de tidskrævende manuelle administrative processer omkring udgifter, udlæg, indkøb på firmakort, omkostnings-fakturaer, kørselsgodtgørelse, diæter og tidsregistrering.

Læs mere

Unik advosys

Accobat

Accobats UNIK BI analyse- og rapporteringsplatform til UNIK Bolig er baseret på +4 års brancheindsigt. Den skaber let tilgængelig forretningsindsigt. Det er en brugervenlig standardløsning bygget i Power BI, hvorfor denne er hurtigt implementeret, hvorefter løsningen skræddersyes kundens individuelle behov.

Læs mere

Unik advosys

Mobilepeople

Der bliver sendt mange breve og vi tilbyder at nedsætte mængden af udsendelser ved at tilmelde jeres kunder digitale tjenester. MobilePeople har udviklet og driftet selvbetjeningsløsninger indenfor mange forskellige brancher. Vi opsamler data for jer fra jeres kunder via: • Brev • E-mail og SMS • Web • Kundeservice

Læs mere

Unik advosys

Assembly Voting

Assembly Conference Voting er systemet der giver dig mulighed for at afholde digitale valghandlinger uden at gå på kompromis med brugervenlighed, sikkerhed, anonymitet, og ikke mindst dokumentation. Assembly Conference Voting bygger på erfaring fra mere end 6.000 gennemførte valg.

Læs mere

Unik advosys

IDfication

IDfication tilbyder en løsning, hvor i nemt og sikkert kan anmode om bestyrelser- og lejeres ID via en gratis forbruger app, for at overholde KYC og leve op til dele af hvidvasklovgivningen. Det giver jeres kunder en tillidsfuld oplevelse ved udlevering af ID og efterfølgende en korrekt overholdelse af opbevaring af ID.

Læs mere

Unik advosys

NewBanking

NewBanking Indentity automatiserer hele jeres KYC procedure, og gør indhentning, behandling og deling af data lettere, både for jer, jeres lejere og bestyrelser. Med NewBanking Indentity er I altid klar til tilsyn og compliant med hvidvaskloven og GDPR. 

Læs mere

Unik advosys

Penneo

Penneo tilbyder en struktureret KYC-løsning, der sparer tid og gør det nemt og enkelt at komme i mål med processer forbundet med AML-compliance. Anmod om den nødvendige dokumentation og systemet guider klienten gennem indsendelsesprocessen.

Læs mere