Vi har spurgt vores kunder

hvad de synes om Unik Bolig

Med Unik har vi plads til
mange flere ejendomme

Jo mere vi lærer Unik at kende, jo mere opdager vi, hvad det kan. Der er ingen grænser. Vi plejer at sige, at det, der ikke er i Unik, det findes ikke, siger Jan Herbo-Rasmussen fra Herbo Administration.

Læs mere

Laros skiftede til Unik Bolig

Et skift til Unik Bolig har lettet arbejdsgangene for Laros’ medarbejdere, givet større kvalitet i det materiale, de sender til lejerne samt større datasikkerhed overfor virksomhedens kunder.

Læs mere

Aarhus kommune bruger digital post

Hos Aarhus Kommune bruger de “digital post” i Unik Bolig til at håndtere kravet om, at kommunen sender digital post. Det har skabt en mere effektiv og sikker formidling af breve til borgerne – og samtidig sparer de både tid og ressourcer.

Læs mere

Vi har valgt Unik for at fremtidssikre

Man kan mærke at Uniks folk har erfaring med udlejning helt generelt. Det giver super god sparring. Vi har oplevet meget kompetent sparring og rådgivning og fordi konsulenterne selv har haft fingrene nede i systemet, så får man mange fif med på vejen. Det er viden, som er nyttig for os som kunde. Og Helle, som var vores konsulent, har været god til at sætte sig ind i vores behov.

Læs mere

Det skal være så nemt som muligt

For 4B betyder Unik Bolig ikke bare bedre og lettere arbejdsgange internt. Det giver dem også en bedre sagsbehandling overfor deres kunder og bedre service overfor leverandørerne.

Læs mere

Digitale forbrugsregnskaber

Boligforeningen 3B digitaliserede forbrugsreskaberne via Unik Bolig. Det gav dem større datasikkerhed, hurtigere ekspedition over for beboerne og større kapacitet i forhold til antal af afdelinger, de administrerer.

Læs mere

Unik bolig

Book et uforpligtende demomøde

Hør mere…

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne Klink Skov, og få det komplette produktoverblik til din software dag.

Kontakt

Marianne Klink Skov