Unik Bolig
Boligsoftware

Vores brede udvalg af
modulbaserede løsninger matcher ethvert behov.
Også dit. Både nu og i fremtiden.

Nem og effektiv boligadministration

Med Unik Bolig Basis er det ikke kun muligt at håndtere opkrævninger og bogføring. Du får også et komplet sagsbehandlerværktøj til rådighed. Du kan få svar på flest mulige spørgsmål direkte i systemet, da det rummer en række kartoteker, der indeholder store mængder informationer om bl.a. selskabs-, ejendoms-, lejemåls- og lejeroplysninger.

Unik Bolig Basis er baseret på guider, som hjælper dig med at huske og gennemføre selv de mest komplekse opgaver, og systemet understøtter alle de forretningsgange, der er ved administration af fast ejendom.

Det er altid muligt at udvide Unik Bolig Basis løsningen – både med ekstra moduler og mulighed for at få adgang til yderligere lejemål. Du kan også opgradere til den fulde Unik Bolig løsning uden datakonvertering, og systemet kan dermed altid udvides i takt med din forretning.

Unik Bolig

Unik Bolig er det ideelle valg af administrationssystem for alle boligorganisationer, og systemet opfylder jeres behov, uanset om I administrerer få lejemål eller mange tusinde lejemål. Det er en samlet løsning med skræddersyede funktioner til gavn for både jeres administration, medarbejdere og beboere.