Smartere Unik Bolig Basis

For at gøre din (software)dag endnu smartere i Unik Bolig Basis har vi, i samarbejde med en række erfarne basiskunder, givet konceptet et løft. Vi har udarbejdet en quickguide (indholdende vejledninger til de mest brugte forretningsgange), visuelle års- og månedsværktøjer, videomateriale og en samling af standardudskrifter til dig, som du nemt kan tage i brug uden beregning. Denne materialepakke tilbydes til alle Unik Bolig Basis kunder som en del af programserviceaftalen.

VI FORÆRER DIG UDEN BEREGNING

Unik Bolig Basis quickguide 

I quickguiden finder du korte beskrivelser understøttet af videomateriale af de mest brugte forretningsgange hos basiskunder. Du finder blandt andet; opret en ejendom, flyt en lejer ind på et eksisterende lejemål, opkræv husleje samt beregn og udsend forbrugsopgørelsesbreve. 

Visuelle værktøjer

I forlængelse af Unik Bolig Basis quickguide er der udarbejdet visuelle værktøjer - et årshjul og en månedsprocedurer. Disse to værktøjer skal minde dig om, hvilke forretningsgange og aktiviteter du skal udføre hvornår. 

Samling af udskrifter

I Unik Bolig Basis er der mange muligheder for at lave udskrifter – både standard og individuelt definerede. For at gøre det nemmere for dig at arbejde med disse – har vi lavet en samling, hvor du finder de mest nyttige udskrifter. I samlingen beskriver vi kort og enkelt hvad du skal gøre, for at danne de ønskede udskrifter. Har du spørgsmål til materialet, skal du være velkommen til at kontakte os.

Få overblik over ejendomsadministration med Unik Bolig Akademiet

Lovgivninger, ejendomstyper, økonomi, administration og rapportering gør hurtigt ejendomsadministration til en kompleks størrelse. Med eksperter på sidelinjen har vi udviklet et unikt brancheakademi i fem moduler, som gør dig skarp i ejendomsadministration og lærer dig branchen at kende på tværs af ejendomstyper og forretningsgange.

Læs mere om Unik Bolig Akademiet her

Moduler til Unik Bolig Basis