Unik Bolig Basis

Unik Bolig Basis er en oplagt løsning til dig, der ejer/administrerer mellem 20 og 200 lejemål. Her får du en grundpakke med et administrativt modul til håndtering af lejemål og ejendomme og et integreret finansmodul, så der også er styr på bogholderiet.

Med Unik Bolig Basis er det ikke kun muligt at håndtere opkrævninger og bogføring. Du får også et komplet sagsbehandlerværktøj til rådighed. Du kan få svar på flest mulige spørgsmål direkte i systemet, da det rummer en række kartoteker, der indeholder store mængder informationer om bl.a. selskabs-, ejendoms-, lejemåls- og lejeroplysninger.

Unik Bolig Basis er baseret på guider, som hjælper dig med at huske og gennemføre selv de mest komplekse opgaver, og systemet understøtter alle de forretningsgange, der er ved administration af fast ejendom.

Det er altid muligt at udvide Unik Bolig Basis løsningen – både med ekstra moduler og mulighed for at få adgang til yderligere lejemål. Du kan også opgradere til den fulde Unik Bolig løsning uden datakonvertering, og systemet kan dermed altid udvides i takt med din forretning.

Smartere Unik Bolig Basis

For at gøre din (software)dag endnu smartere i Unik Bolig Basis har vi, i samarbejde med en række erfarne basiskunder, givet konceptet et løft. Vi har udarbejdet en quickguide (indholdende vejledninger til de mest brugte forretningsgange), visuelle års- og månedsværktøjer, videomateriale og en samling af standardudskrifter til dig, som du nemt kan tage i brug uden beregning. Denne materialepakke tilbydes til alle Unik Bolig Basis kunder som en del af programserviceaftalen.

Vi forærer dig uden beregning

Unik Bolig Basis quickguide 

I quickguiden finder du korte beskrivelser understøttet af videomateriale af de mest brugte forretningsgange hos basiskunder. Du finder blandt andet; opret en ejendom, flyt en lejer ind på et eksisterende lejemål, opkræv husleje samt beregn og udsend forbrugsopgørelsesbreve. 

Visuelle værktøjer

I forlængelse af Unik Bolig Basis quickguide er der udarbejdet visuelle værktøjer - et årshjul og en månedsprocedurer. Disse to værktøjer skal minde dig om, hvilke forretningsgange og aktiviteter du skal udføre hvornår. 

Samling af udskrifter

I Unik Bolig Basis er der mange muligheder for at lave udskrifter – både standard og individuelt definerede. For at gøre det nemmere for dig at arbejde med disse – har vi lavet en samling, hvor du finder de mest nyttige udskrifter. I samlingen beskriver vi kort og enkelt hvad du skal gøre, for at danne de ønskede udskrifter. Har du spørgsmål til materialet, skal du være velkommen til at kontakte os.

Få overblik over ejendomsadministration med Unik Bolig Akademiet

Lovgivninger, ejendomstyper, økonomi, administration og rapportering gør hurtigt ejendomsadministration til en kompleks størrelse. Med eksperter på sidelinjen har vi udviklet et unikt brancheakademi i fem moduler, som gør dig skarp i ejendomsadministration og lærer dig branchen at kende på tværs af ejendomstyper og forretningsgange.

Læs mere om Unik Bolig Akademiet her

Moduler til Unik Bolig Basis

Unik bolig

Vil du have en professionel administration?

Hør mere...

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne Klink Skov, og få det komplette produktoverblik:

Kontakt

Marianne Klink Skov