Job & karriere

Hos Unik går vi op i at have glade og tilfredse medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.

Bliv en del af noget unikt

Med mere end 35 års erfaring og 220 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle, Aalborg, København og Warszawa har Unik opnået en placering som markedsledende. Vores medarbejdere har fingeren på pulsen, og det er nødvendigt, for udviklingen går hurtigt, og derfor er vi altid på udkig efter dygtige kolleger til at indgå i en af Danmarks bedste IT-virksomheder. Vil du være med til at skabe fremtidens administrationssoftware til ejendoms- og advokatbranchen, så læs med her.

Nyeste stillinger

Medarbejder til indkøb, administration og licensstyring

Med reference til vores CIO søger vi en kollega til vores afdeling i Vejle til at varetage indkøb samt daglig administration af it-hardware, -software og licensstyring. Derudover skal du hjælpe med at sikre, at vi til stadighed er compliant i forhold til brugen af 3. partslicenser.

Læs mere om jobbet

Erfaren Product Owner

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team?  Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Læs mere om jobbet

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Vil du være med til at sikre et fornuftigt sikkerhedsniveau i vores it-løsninger både internt og eksternt?  Formår du at sætte dig ind i og forstå både vores egen og kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Læs mere om jobbet

Unikke medarbejdere giver en unik arbejdsplads

Hvem er Unik?

Unik er mere end en softwareleverandør til ejendoms- og advokatbranchen. Vi er en markedsledende spiller med mere end 35 års erfaring og 220 engagerede medarbejdere – og det er vi stolte af!

Vores rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen er altid et samarbejde mellem leder og HR. Vi arbejder hele tiden på, at give dig som ansøger den bedst mulige oplevelse. For os er det vigtigt at lære dig at kende som person, og om vi sammen er et godt match.

Mød et par medarbejdere

Når du søger et nyt job, er det mindst ligeså vigtigt, hvem dine nye kolleger bliver. Hos Unik går vi meget op i vores medarbejders trivsel. Derfor afholder vi ofte teamarrangementer og værdsætter fællesskabet højt.

Mød en chef

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Det betyder, at du kommer til at arbejde tæt med din chef. Vi har en uformel omgangstone og vores dør står altid åben – både til faglige og personlige snakke.

Unikke fordele

Kantineordning

Forestil dig hver morgen at møde ind til duften af friskbagt morgenbrød og til frokost at gå ombord i vores lækre buffet. Derudover er der kaffe samt gratis frugt og grønt hele dagen – og kage om fredagen. Vores kantinepersonale forkæler os!

Fællesskab, teamevents og E-sport hold

Vi elsker at have det sjovt på arbejde. Derfor afholder vi ofte teamevents i arbejdstiden. Én gang om året afholder vi Unik Døgn for hele virksomheden, og hvert 5. år rejser vi alle på jubilæumstur til udlandet. Og er du til E-Sport, så har vores udviklere etableret et hold, der klarer sig godt i firmaligaen.

En mangfoldig arbejdsplads med fokus på faglig udvikling

Hos Unik ansætter vi mennesker med kompetencer, og her er plads til alle. Vi investerer i vores medarbejdere og tilbyder derfor muligheden for videreuddannelsesforløb og kurser, så du kan varetage andre arbejdsområder i organisationen eller holde dig opdateret på de områder, der interesserer dig.

Sundhedsordning

Vi passer på vores medarbejdere og derfor er du hos Unik dækket af vores sundhedsordning.