Job & karriere

Hos Unik går vi op i at have glade og tilfredse medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.

Bliv en del af noget unikt

Med mere end 35 års erfaring og 220 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle, Aalborg og København har Unik opnået en placering som markedsledende. Vores medarbejdere har fingeren på pulsen, og det er nødvendigt, for udviklingen går hurtigt, og derfor er vi altid på udkig efter dygtige kolleger til at indgå i en af Danmarks bedste IT-virksomheder. Vil du være med til at skabe fremtidens administrationssoftware til ejendoms- og advokatbranchen, så læs med her.

Nyeste stillinger

Azure infrastrukturkonsulent med ekspertise i Microsoft 365

Vil du hjælpe med at udvikle vores Azure platform fra bunden og bruge din ekspertviden om Microsoft 365, Azure og Azure Stack HCI, til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse? Så kan vi tilbyde dig job på en af Danmarks Bedste IT-arbejdspladser. 

Læs mere om jobbet

Softwareudvikler til Unik Bolig

Hos Unik Bolig, som laver business management brancheløsninger til bolig- og ejendomsadministration, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Læs mere om jobbet

Teknisk Product Owner til Advosys

Tiltrækker det dig at være med til at sætte den teknologisk retning, og føre den fra ide til løsning ud til kunderne? Så er muligheden her nu på en af Danmarks Bedste IT-arbejdspladser.

Læs mere om jobbet

Unikke medarbejdere giver en unik arbejdsplads

Hvem er Unik?

Unik er mere end en softwareleverandør til ejendoms- og advokatbranchen. Vi er en markedsledende spiller med mere end 35 års erfaring og 220 engagerede medarbejdere – og det er vi stolte af!

Mød et par medarbejdere

Når du søger et nyt job, er det mindst ligeså vigtigt, hvem dine nye kolleger bliver. Hos Unik går vi meget op i vores medarbejders trivsel. Derfor afholder vi ofte teamarrangementer og værdsætter fællesskabet højt.

Mød en chef

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Det betyder, at du kommer til at arbejde tæt med din chef. Vi har en uformel omgangstone og vores dør står altid åben – både til faglige og personlige snakke.

Unikke fordele

Kantineordning

Forestil dig hver morgen at møde ind til duften af friskbagt morgenbrød og til frokost at gå ombord i vores lækre buffet. Derudover er der kaffe samt gratis frugt og grønt hele dagen – og kage om fredagen. Vores kantinepersonale forkæler os!

Fællesskab, teamevents og E-sport hold

Vi elsker at have det sjovt på arbejde. Derfor afholder vi ofte teamevents i arbejdstiden. Én gang om året afholder vi Unik Døgn for hele virksomheden, og hvert 5. år rejser vi alle på jubilæumstur til udlandet. Og er du til E-Sport, så har vores udviklere etableret et hold, der klarer sig godt i firmaligaen.

En mangfoldig arbejdsplads med fokus på faglig udvikling

Hos Unik ansætter vi mennesker med kompetencer, og her er plads til alle. Vi investerer i vores medarbejdere og tilbyder derfor muligheden for videreuddannelsesforløb og kurser, så du kan varetage andre arbejdsområder i organisationen eller holde dig opdateret på de områder, der interesserer dig.

Sundhedsordning

Vi passer på vores medarbejdere og derfor er du hos Unik dækket af vores sundhedsordning.