Job & karriere

Hos Unik går vi op i at have glade og tilfredse medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.

Bliv en del af noget unikt

Med mere end 35 års erfaring og 220 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle, Aalborg og København har Unik opnået en placering som markedsledende. Vores medarbejdere har fingeren på pulsen, og det er nødvendigt, for udviklingen går hurtigt, og derfor er vi altid på udkig efter dygtige kolleger til at indgå i en af Danmarks bedste IT-virksomheder. Vil du være med til at skabe fremtidens administrationssoftware til ejendoms- og advokatbranchen, så læs med her.

Nyeste stillinger

Agil QA Engineer til DevOps udvikling

Hos Unik Bolig, som laver business management brancheløsninger til bolig- og ejendomsadministration, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, og nu søger vi en erfaren udvikler af softwaretest, der har set og oplevet, hvor vigtig automatiseret og tidligt test er for at få agil udvikling til at fungere optimalt.

Læs mere om jobbet

UI Designer

Er du en kreativ og iderig UI designer eller digital designer, som kan skabe meningsfulde og sammenhængende brugeroplevelser i komplekse løsninger? Så er det dig, vi mangler i vores nyoprettede UI/UX team på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Læs mere om jobbet

Full-stack udvikler

Vi er i gang med en enestående rejse – at udvikle et helt nyt system til bolig- og ejendomsadministration baseret på en moderne platform. 
Tænder det dig at udvikle services på en microservice baseret arkitektur, hvor teknologien er Azure Kubernetes Service på Azure Stack HCI, så har vi stillingen til dig i Unik Bolig.  

Læs mere om jobbet

Unikke medarbejdere giver en unik arbejdsplads

Hvem er Unik?

Unik er mere end en softwareleverandør til ejendoms- og advokatbranchen. Vi er en markedsledende spiller med mere end 35 års erfaring og 220 engagerede medarbejdere – og det er vi stolte af!

Mød et par medarbejdere

Når du søger et nyt job, er det mindst ligeså vigtigt, hvem dine nye kolleger bliver. Hos Unik går vi meget op i vores medarbejders trivsel. Derfor afholder vi ofte teamarrangementer og værdsætter fællesskabet højt.

Mød en chef

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Det betyder, at du kommer til at arbejde tæt med din chef. Vi har en uformel omgangstone og vores dør står altid åben – både til faglige og personlige snakke.

Unikke fordele

Kantineordning

Forestil dig hver morgen at møde ind til duften af friskbagt morgenbrød og til frokost at gå ombord i vores lækre buffet. Derudover er der kaffe samt gratis frugt og grønt hele dagen – og kage om fredagen. Vores kantinepersonale forkæler os!

Fællesskab, teamevents og E-sport hold

Vi elsker at have det sjovt på arbejde. Derfor afholder vi ofte teamevents i arbejdstiden. Én gang om året afholder vi Unik Døgn for hele virksomheden, og hvert 5. år rejser vi alle på jubilæumstur til udlandet. Og er du til E-Sport, så har vores udviklere etableret et hold, der klarer sig godt i firmaligaen.

En mangfoldig arbejdsplads med fokus på faglig udvikling

Hos Unik ansætter vi mennesker med kompetencer, og her er plads til alle. Vi investerer i vores medarbejdere og tilbyder derfor muligheden for videreuddannelsesforløb og kurser, så du kan varetage andre arbejdsområder i organisationen eller holde dig opdateret på de områder, der interesserer dig.

Sundhedsordning

Vi passer på vores medarbejdere og derfor er du hos Unik dækket af vores sundhedsordning.