Unikt job

Søg uopfordret.

Job og karriere hos Unik

Bliv en del af noget unikt.

I Unik har vi en flad organisationsform med en kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Vi er en virksomhed i stor vækst og derfor ønsker vi at ansætte nye medarbejdere, som har en god kemi med de andre kolleger. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer til at fungere i en uformel organisation, hvor de har stor selvstændighed.  Vi har flere åbne stillinger, både til etablerede og nye funktioner. 

Danmarks bedste arbejdspladser
Vi er stolte og glade over, at Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder i Unik bliver du en del af noget unikt med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der har en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Unik efter arbejdstid
Vi ses også efter arbejdstid, fordi vi vægter socialt samvær højt. Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året takket være vores aktive personaleforening.

Send din uopfordrede ansøgning
Vi er altid på udkig efter passionerede og sympatiske kolleger, der har ambitioner om at gøre en forskel i deres arbejde. Send os din uopfordrede ansøgning ved at bruge linket til højre, og få mulighed for at blive en del af noget unikt.

Lær os bedre at kende
Tag et kig på vores virksomhedsvideoer, og lær os bedre at kende. Igen i år er vi og vores direktør Jens Find nomineret af Pwc til årets ejerleder i Syddanmark.