Bliv studentermedhjælper hos Unik

Som studentermedhjælper hos Unik bliver du en del af et stærkt team, hvor der altid er kolleger omkring dig til sparring, så du kan udvikle dig bedst muligt. Studentermedhjælpere er en fast del af Unik, og hos vores udviklingsteam, Dataspecialisterne, er mere end halvdelen af teamet studentermedhjælpere.

“Det er fedt at have så mange unge i afdelingen. Det giver en masse liv og energi. Vi oplever, at vi også kan lære en masse af de unge. F.eks. er de utroligt parate til at omstille sig til nye opgaver og udfordringer. Noget som vi ”gamle” helt sikkert kan lære noget af.”

Søren Stürup

Afdelingschef, Dataspecialisterne

Noget af det bedste ved at være studentermedhjælper hos Unik, er det sammenhold vi har. Vi får meget ansvar og medbestemmelse i vores arbejdsopgaver, og vi er gode til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Jesper La Cour

Studentermedhjælper, Dataspecialisterne

Bliv en del af et unikt fællesskab

Se dit arbejde blive brugt i virkeligheden

Du får mulighed for at omsætte den viden, du tilegner dig på dit studie, til virkelige opgaver hos os. Vi laver software til administrations- og advokatbranchen og er markedsledende på området. Det betyder, at de opgaver og projekter du er en del af, kommer ud til mennesker, der bruger vores system hver eneste dag.

Bliv en del af et stærkt sammenhold

Vi vægter det sociale meget højt. Vi yder allerbedst, når vi trives på vores arbejde, og derfor er det vigtigt, at vi husker at ses både på og uden for arbejde. Vi arrangerer ofte afdelingsarrangementer, afholder Code Camps, spiller bordtennis i pausen eller går en tur i frokostpausen.

Få sparring fra dine kolleger

Med mere end 230 medarbejdere fordelt på fire lokationer, har vi kontorerne fulde af kompetencer inden for alle tænkelige områder, og vi elsker at lære fra os. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at der altid er én at vende en problemstilling med og få den sparring, du har brug for, for at løse en opgave.

Send os en uopfordret ansøgning.