Dataspecialisterne

Dataspecialisterne er en kreativ afdeling, hvor vi laver unikke løsninger til vores kunder

Smart LookUp

Smart LookUp er et værktøj, der i markant grad vil reducere tidsspild på manuelle opslag og unyttig søgen.
Læs mere

Dataspecialisterne

Kontakt os for løsninger skræddersyet til Jeres administration

Hvad er Dataspecialisterne

Dataspecialisterne er en kreativ afdeling hos Unik, hvor vi laver løsninger til vores kunder, med henblik på kunderne. Løsningerne kan ses som tillægsprodukter til Unik Bolig og kan være alt lige fra oprydning i data til selvstændige programmer. Skal Unik Bolig tale sammen med andre systemer, så hjælper vi gerne med etablering af snitflader. Vores team består af 7 fuldtidsansatte og 7 studentermedhjælpere i afdelingen.

Hvis du har købt licens til nogle af vores produkter, kan du downloade dem på vores download site. Der kan du også finde installations- og brugsvejledninger, samt versionsnoter.

Unik advosys

Bankafstemning

Ny Bankafstemning optimerer hele jeres arbejdsgang med afstemning af bankkonti. Der kan spares masser af tid på arbejdet med Bankafstemning bl.a. fordi at alle posteringer på tværs af banker hentes ind i en samlet arbejdsgang.

Læs mere

Unik advosys

DaTech

DaTech er en platform hvorfra DataSpecialisterne kan lave og levere applikationer til optimering af jeres brug af Unik Bolig. Dermed styrkes jeres administration.

Læs mere

Unik advosys

Smart LookUp

Med Smart LookUp kan I fuldautomatisere opslag i Unik Bolig. Programmet kan integreres med jeres telefonsystem, så kontakten bliver slået automatisk op allerede ved et indgående opkald!

Læs mere

Unik advosys

OpkrævningsTjek

OpkrævningsTjek er værktøjet, der giver jer sikkerhed for at den næste opkrævning er korrekt. Dette gøres ved at sammenligne månedens opkrævningslinjer med den sidste måneds, tillagt de ændringer der måtte være sket i mellemtiden.

Læs mere

Unik advosys

Snitflader

Overblik, vedligehold og sikkerhed – vi laver snitflader til lige præcis jeres ønsker!

Læs mere

Unik advosys

Konvertering

Vi kan tilbyde forskellige løsninger og kan hjælpe med at finde den bedste løsning i forhold til jeres konkrete behov.

Læs mere

Unik advosys

ForbrugsConnect

ForbrugsConnect er vores koncept til at automatisere udvekslingen af data imellem Unik Bolig og jeres forbrugsleverandører.

Læs mere

”Bankafstemning er et fantastisk produkt.”

Karen Boeskov Bock, Administrationschef, Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S