Dataspecialisterne

Dataspecialisterne er en kreativ afdeling, hvor vi laver unikke løsninger til vores kunder

Smart LookUp

Smart LookUp er et værktøj, der i markant grad vil reducere tidsspild på manuelle opslag og unyttig søgen.
Læs mere

Dataspecialisterne

Kontakt os for løsninger skræddersyet til Jeres administration

Datoformelberegner

Vi har lavet en datoformelberegner, som du frit kan benytte. Den er på vores Downloadsite, og du kan finde den gennem linket herunder.
Læs mere

Downloadsite

Når du har licens til et produkt, kan det hentes på vores downloadsite. Her finder du også versionsindhold samt installations- og brugsvejledninger.
Læs mere

Hvad laver Dataspecialisterne

Dataspecialisterne laver tillægsprodukter til Unik Bolig, og er alt lige fra oprydning i data til selvstændige programmer. Skal Unik Bolig tale sammen med andre systemer, så hjælper vi gerne med etablering af snitflader.

Du kan læse mere om vores produkter og ydelser nedenfor. Er der noget, du savner, så kontakt os for en uforpligtende snak herom.

Hvem er Dataspecialisterne

Vi er et kreativt team og vi laver både standardprodukter og individuelle løsninger til vores kunder. Dataspecialisterne er et team med 12 fuldtidsansatte og 11 studentermedhjælpere.

Vores vigtigste mission er at hjælpe med at optimere Jeres administration. Vi arbejder med kort leveringstid og vi får hele tiden nye værktøjer i værktøjskassen

Søren Stürup, Afdelingschef

Datoformelberegner

Enhver Unik Bolig Superbruger der har prøvet at arbejde med brevskabeloner, varslinger eller guideopsætninger, har arbejdet med datoformler. De er smarte, men der er mange udtryk, som kan sammensættes i en Datoformel, og det gælder om at holde tungen lige i munden, så resultatet bliver korrekt.

Derfor har Dataspecialisterne nu lavet en ny og smart lommeregner. Vi kalder den Datoformel Beregner.

I lommeregneren kan du indtaste et Datoformel udtryk. Med det samme kan du se, om udtrykket (formlen) er gyldig, samt hvilken dato det rammer med udgangspunkt i dagsdato.

Du kan frit benytte beregneren gennem dette link.

Unik advosys

Bankafstemning

Ny Bankafstemning optimerer hele jeres arbejdsgang med afstemning af bankkonti. Der kan spares masser af tid på arbejdet med Bankafstemning bl.a. fordi at alle posteringer på tværs af banker hentes ind i en samlet arbejdsgang.

Læs mere

Unik advosys

DaTech

DaTech er en platform hvorfra DataSpecialisterne kan lave og levere applikationer til optimering af jeres brug af Unik Bolig. Dermed styrkes jeres administration.

Læs mere

Unik advosys

Smart LookUp

Med Smart LookUp kan I fuldautomatisere opslag i Unik Bolig. Programmet kan integreres med jeres telefonsystem, så kontakten bliver slået automatisk op allerede ved et indgående opkald!

Læs mere

Unik advosys

OpkrævningsTjek

OpkrævningsTjek er værktøjet, der giver jer sikkerhed for at den næste opkrævning er korrekt. Dette gøres ved at sammenligne månedens opkrævningslinjer med den sidste måneds, tillagt de ændringer der måtte være sket i mellemtiden.

Læs mere

Unik advosys

Snitflader

Overblik, vedligehold og sikkerhed – vi laver snitflader til lige præcis jeres ønsker!

Læs mere

Unik advosys

Konvertering

Vi kan tilbyde forskellige løsninger og kan hjælpe med at finde den bedste løsning i forhold til jeres konkrete behov.

Læs mere

Unik advosys

ForbrugsConnect

ForbrugsConnect er vores koncept til at automatisere udvekslingen af data imellem Unik Bolig og jeres forbrugsleverandører.

Læs mere