Dataspecialisterne

Dataspecialisterne er en kreativ afdeling, hvor vi laver unikke løsninger til vores kunder.

Hvad er Dataspecialisterne

Dataspecialisterne er en kreativ afdeling hos Unik, hvor vi laver løsninger til vores kunder, med henblik på kunderne. Løsningerne kan ses som tillægsprodukter til Unik Bolig og kan være alt lige fra oprydning i data til selvstændige programmer. Skal Unik Bolig tale sammen med andre systemer, så hjælper vi gerne med etablering af snitflader. Vores team består af 7 fuldtidsansatte og 3 studentermedhjælpere i afdelingen.

Hvis du har købt licens til nogle af vores produkter, kan du downloade dem på vores download site. Der kan du også finde installations- og brugsvejledninger, samt versionsnoter.

Unik advosys

Bankafstemning

Med dette nye bankafstemningsværktøj har vi forbedret hele processen, når der skal afstemmes bankkonti mellem Unik Bolig og Jeres banker.

Læs mere

Unik advosys

DaTech

DaTech er en applikationsplatform, der giver mulighed for at håndtere automatisering, optimering og vedligeholdelsesværktøjer samlet ét sted.

Læs mere

Unik advosys

Smart LookUp

Med Smart LookUp kan I fuldautomatisere opslag i Unik Bolig. Programmet kan integreres med Jeres telefonsystem, så kontakten bliver slået automatisk op allerede ved et indgående opkald!

Læs mere

Unik advosys

OpkrævningsTjek

OpkrævningsTjek er værktøjet, der giver Jer sikkerhed for at den næste opkrævning er korrekt. Dette gøres ved at sammenligne månedens opkrævningslinjer med den sidste måneds, tillagt de ændringer der måtte være sket i mellemtiden.

Læs mere

Unik advosys

Snitflader

Overblik, vedligehold og sikkerhed – vi laver snitflader til lige præcis Jeres ønsker!

Læs mere

Unik advosys

Konvertering

Vi kan tilbyde forskellige løsninger og kan hjælpe med at finde den bedste løsning i forhold til Jeres konkrete behov.

Læs mere

”Bankafstemning er det bedste nye produkt Unik er kommet med i mange år. Det bliver rigtig godt!”

John Lund, Domhusgaarden

”OpkrævningsTjek sikrer at vores opkrævninger er korrekte og at vi får det hele med – på en nem og hurtig måde”

Tine Rødkjær, FA09

”Med Smart LookUp sparer vi tid. Vores søgning efter kontakter er meget nemmere nu. Når kunderne ringer ved vi på forhånd, om det er én vi kender.”

Projektleder, Heimstaden